lauantai 1. marraskuuta 2014

Viimeaikoja

Mitäpä tässä on viimeaikona tullu tehtyä? Syyslomaviikon olin vaan kotosalla, liikuin, näin kavereita ja kävin autokoulussa. Niin ja täytin 18 :D Käytiin kavereitten kanssa vähän kattelemassa Joensuun yöelämää, ja syömässä, kivaa yhessäoloo siis :)
Syysloman jälkeisellä viikolla meillä oli Petroskoilaisia vieraita koululla. Olin sitten osan viikkoa niitten kanssa. Tiistaina meillä oli kaupunkisuunnistusta ja mediapaja. Hauskaa oli, kierreltiin kaupunkia tekemässä erialasia tehtäviä, samalla tutustuttiin Joensuuhun ja toisiimme. Oltiin mm. piilosta isossamyyssä, käytiin citarissa lihatiskirallilla ja laulettiin torilla.

Lihatiskiralli

Keskiviikkona vein porukan Kolille patikoimaan. Käveltiin viitisen kilsaa Kolin näteissä maisemissa. Lähettiin luontokeskukselta liikkeelle ja kulettiin huippujen kautta, pakkasta oli muutama aste ja aurinko paisto pilvettömältä taivaalta. Aivan mahtava keli siis. Kolillahan oli jo melkempä täys talvi niinkun kuvasta näkyy :)

Kolilla

Oon päässy myös koulun kautta suorittamaan Köysitoiminnan ohjaajan pätevyyttä eli KTO:ta. Nyt on ollut 1. ja 2. moduuli ja tästä alkaakin sitten itsenäinen hartjottelujakso, keväällä olis tarkotus suorittaa sitten koe. Hirveästi on sieltä oppinu uutta ja mukavaa on ollu koulutuksessa.

Viikko sitten oli jo lumi maassa

Niin...

Pelastusta harjottelemassa

Autokoulukin alkaa olla loppusuoralla, teoriakoe suoritettu ja inssi ois ensviikolla. Tänään ois ollu tuossa lähitallilla seuraestekisat, johon pitkän harkinnan tuloksena ilmottauduin. Mutta, kisat peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi :/ Enskerralla sitten uutta yritystä.

Jokuaikasitten pompittiin ponin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti