sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Rokki, koski ja riippumatto

Viikko sitten rokattiin Joensuussa, yks kesän kohokohdista Ilosaarirock. Ite olin tänävuonna koko viikonlopun töissä, Kerubin Ribs-baarissa mutta se ei menoa haitannu. Mikäpä sen mukavampi homma kun ruokkia nälkästä rokkikansaa kun työpaikasta on suora näköyhteys päälavalle, ei huono yhtälö. Voin sanoa että oli taas jos jonkinnäköstä porukkaa liikkeellä ja rokkifiilis välitty kyllä tiskin toisellekin puolelle todella hyvin.


Työviikonlopun jälkeen saikin sitten nollata tilanteen, ja mitäpä sitä tulikaan tehtyä.. About kolme päivää makasin riippumatossa, nukuin päiväunia ja luin vanhoja sarjiksia. Tällä helteellä välillä piti käyvä järvessä vilvottautumassa ja eikun takasin riippumattoon. Multa löytyy siis Ticket To The Moonin Single Hammock, joka oli ehkä viimejoulun paras paketti. Näyttää joku muukin olevan asiasta samaa mieltä koska, Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan "Must Have TOP-10" -varustelistalle :)

 "Made in Utopia - For Dreamers Worldwide."

Torstaina olikin suuntana Ruunaa. Neljä päivää tuli melottua.. ja maattua riippumatossa :) Vesitilanne oli Neitikoskella semmonen välivesi, honton ja aallon välimuoto, vähän molempia. Miusta hiukan vaikee vesi, joten mitään suurempaa ei koskessa tullut tehtyä. Muutamia ihan hyviä blunttiyrityksiä lukuunottamatta. Muuten aika perusmelontaa, mutta mukavaa semmosta.
Jostain kumman syystä Ruunaalta löytyy aina iso kirjo erilaisia ötököitä millä tuppaa olemaan yks päämäärä.. Pureskella viaton leiriytyjä rakkuloille. Mutta ei hätää, kyllä siellä hengissä selviää, hyttysmyrkkykin auttaa (jossei purkki ole avaamattomana kassin pohjalla..) yllättävän paljon :)

Viime syksynä otettu kuva Neitikoskelta

2 kommenttia:

  1. Usko tai älä, mutta Ruunaankoski on laskettu! Ihania muistoja nousee. Tämän hetken paikallista koskea Rheinfall, ei saa laskea, mutten tohtisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mahtava koskireitti, niin pienelle matkalle mahtuu niinpaljon hienoja paikkoja :)

      Poista